Jak mohu zaplatit objednávku?

Objednávku můžete uhradit předem - online kartou nebo bankovním převodem. Ve druhém kroku v Košíku si prosím zvolte Vámi požadovaný způsob platby.

Platba kartou online: Po vytvoření objednávky Vás naše stránka přesměruje na platební bránu, kde můžete objednávku zaplatit. Je to nejrychlejší a nejefektivnější způsob platby. Prosíme, abyste po dokončení objednávky v tomto případě platby nezavírali okno s naší stránkou, protože by se přesměrování na platební bránu přerušilo. V případě, že se Vám úhrada objednávky nepodaří, do hodiny od nás obdržíte email s odkazem na stránku, přes kterou můžete úhradu zopakovat. V případě, že se ani tento pokus nevydaří, prosím neváhejte nás kontaktovat a objednávku upravíme na jiný způsob úhrady. :)

UPOZORNĚNÍ: Chtěli bychom Vás upozornit, že emailem zaslaný link pro opětovný pokus o úhradu je z bezpečnostních důvodů aktivní pouze 60 minut.

Bankovním převodem: Po vytvoření objednávky automaticky zasíláme e-mail, který obsahuje potvrzení objednávky a v jeho příloze najdete podklady k platbě. Naše číslo účtu je mezinárodní, proto objednávku uhraďte jako tuzemskou platbu v českých korunách. Pro spárování platby s objednávkou je nutné zadat VS (číslo objednávky). Chceme ale upozornit, že tento způsob platby výrazně ovlivňuje datum dodání, protože musíme počkat, až platbu přijmeme na náš účet. Proto se může stát, že dodávku obdržíte o pár dní později než bylo původně avizováno v potvrzujícím emailu. Číslo účtu: 2532880108 / 2600.