REKLAMACE/VRÁCENÍ ZBOŽÍ

Je možnost zboží vyměnit, vrátit nebo reklamovat?

V případě, že potřebujete zboží vyměnit, vrátit nebo reklamovat, můžete tak učinit online zde: Výměna, vrácení a reklamace | Dedoles (https://www.dedoles.cz/vymena-a-vraceni)

Je nutné přiložit formulář na výměnu / vrácení zboží, respektive reklamační list do balíku se zbožím, který Vám odesílám?

Po zadání čísla objednávky a emailové adresy na naší webové stránce v části Výměna, vrácení a reklamace | Dedoles (https://www.dedoles.cz/vymena-a-vraceni) se Vám zobrazí jednotlivé kroky jak postupovat při zadání Vaší žádosti. V případě, že nám zasíláte zboží zpět k výměně, systém v jednom z kroků vygeneruje pdf soubor obsahující shrnutí Vaší žádosti. Tento soubor je nutné si vytisknout a přiložit do balíčku. V případě, že nemáte možnost vytisknout si tento dokument, do balíku jen přiložte naps...

Mohu si vyměnit produkt i za jiný motiv nebo střih?

Výměnu umožňujeme pouze v rámci velikosti v dané kategorii, ne motivu.

Je možné vrátit peníze poštovní poukázkou?

Bohužel ne, peníze vracíme výhradně na účet příkazem.

Pokud vrátím zboží, hradíte i poštovné za zaslání zboží zpět k vám?

V případě, že potřebujete zboží vyměnit, vrátit nebo reklamovat, můžete tak učinit prostřednictvím reklamačního asistenta, kterého najdete zde: https://www.dedoles.cz/vymena-a-vraceni/online-vymena-vraceni-reklamace-objednavky. Po zadání čísla Vaší objednávky a e-mailové adresy se Vám zobrazí kroky, které je nutné provést pro uplatnění žádosti. Při vrácení zboží prostřednictvím Zásilkovny nebo Balíkovny za dopravu zpět k nám neplatíte, tato služba je pro Vás zdarma.

Jaké jsou podmínky výměny nebo vrácení zboží?

Podmínkou přijetí výměny nebo vrácení, je neprané a nenošené zboží s původními štítky. Z hygienických důvodů nevyměňujeme, respektive nepřijímáme zpět zkoušené spodní prádlo (nebo spodní prádlo s roztrženým / poškozeným papírovým obalem) a rozbalené ponožky bez původních štítků. V případě dalších dotazů prosím kontaktujte naši zákaznickou podporu Kontaktujte nás | Dedoles (https://www.dedoles.cz/kontaktujte-nas)